Woodjoy

Woodjoy realizează cu ajutorul unor oameni speciali, mobilier de calitate şi jucării educaţionale din lemn, oferind fiecărei companii care doreşte să ofere BUCURIE, oportunitatea de a o face responsabil, orientând sumele datorate fondului pentru persoane cu handicap către o cauză socială.

Woodjoy este o firmă obişnuită în care lucrează oameni deosebiţi. Că vorbim de S.B, ale cărui probleme fizice fac cele mai multe locuri de muncă inaccesibile, de M.A, a cărui boală psihică face locurile de muncă greu de păstrat sau de B.E care a fost şomeră la vârstă de 55 de ani; ceea ce îi leagă este dorinţa de a lucra şi de a fi integrat într-un colectiv. Ei sunt şi mai speciali, pentru că prin munca lor, cu profitul realizat, sprijină proiectele sociale ale organizaţiei-mamă.

  •  Aprox 50.000 de euro sprijin, reîntors în organizația fondatoare
  • 30 de locuri de muncă create pentru persoane din diferite grupuri vulnerabile
  • 1.5 milioane RON cifra de afaceri în 2015
  • 98% din vânzări către clienţi din Europa de vest
  • Aprox. 1000 m2 spaţiu de producţie, investiţii recente de aprox 400.000 euro prin proiecte minimis

Pe lângă gama de produse proprii (jucării educaţionale, jocuri de rol şi mic mobilier), realizăm la cererea clienţilor o gama largă de produse din lemn, conform specificaţiilor tehnice cerute. Acestea sunt folosite într-o varietate de contexte, de la grădiniţe dotate cu scăunele şi măsuţe durabile la locuri de joacă şi spaţii de aşteptare îmbogăţite cu jucării creative și la obiecte din lemn personalizate sau cadouri de calitate pentru copiii angajaţilor.

Ce spun partenerii despre organizație?

“Am apreciat următoarele lucruri la colaborarea cu Timular Grup: oameni binevoitori și sinceri, cu abilități de comunicare bune, dedicare pentru munca lor, o înțelegere foarte bună a ce presupune o cooperare reală și dorința continuă de a îmbunătăți. În plus, au contat spiritul inovator și disponibilitatea de a munci din greu pentru a respecta termenele limită.

Theis Nielsen

Walter Grey ApS, Denmark

“Calitatea muncii voastre este foarte bună. Nu am nicio plângere. Echipa NNSL apreciază sinceritatea voastră și tot ce pot să spun este: țineți-o tot așa.”

Marcel Heuver

NNSL, Netherlands

“Capi Education este un client mulțumit al SC Timural Group și apreciem misiunea socială a programului lor. Calitatea ridicată a produselor oferite de SC Timural Group în combinație cu prețurile rezonabile și responsivitatea crescută ne oferă oportunități excelente pentru viitor. Vă urez mult succes în anii următori”.

Edwin Noorland

Capi Education, Olanda