Textilia

Textilia este atelierul care produce și prelucrează materiale textile, având ca angajați persoane din categorii defavorizate, oferind o largă paletă de produse decorative și textile personalizate pentru restaurante, hoteluri, pensiuni, distribuitori.

Atelierul Textilia își desfășoară activitatea în localitatea Sic, județul Cluj, o localitate rurală izolată, unde locurile de muncă sunt o raritate. Unitatea oferă șansa persoanelor defavorizate de a se califica, de a învăța și a lucra aproape de domiciliu, oferind o alternativă migrației în zona urbană sau chiar în altă țară.

Acest atelier creează locuri de muncă și oferă angajatelor posibilitatea de a se specializa în domeniile țesătoriei, croitoriei și broderiei.

  • 4 angajate din categorii defavorizate
  • 6 copii care cresc alături de părinți
  • 5 locuri de muncă create în mediul rural

Printre articolele textile produse de Textilia se numără fețe de masă, lenjerii de pat, huse scaun sau orice alte produse textile la comandă, având posibilitatea de a le personaliza prin broderie. Organizația respectă cerințele clientului, livrează la timp, sfătuiește clienții pentru a lua cele mai bune alegeri, creează produse rezistente în timp și de calitate superioară.

Ce spun partenerii despre organizație?

”Flexibilitate și punctualitate. Aceste două caracteristici îmi vin în minte când mă gândesc la echipa Textilia. Au livrat tricouri personalizate cu logo-ul firmei la timp și respectând toate cerințele mele.”

Luca Grigoraș

administrator, SC Lucalpin SRL, București

”Promptitudine în realizare echipamentelor de lucru pentru angajații Burger House. Au creat și personalizat echipamentul exact după dorințele noastre. Recomand!”

Eduard Ebinca

owner, Burger House, Cluj.