Social2Business Breakfast

8 Decembrie 2016, 8:30 – 12:00, Impact Hub Bucharest

Made in Social își propune să faciliteze crearea unei platforme de comunicare și colaborare între companii și afacerile sociale prin stabilirea unor relații contractuale de tip social-to-business. Cu alte cuvinte, programul oferă interfața de business prin care afacerile sociale și companiile din România își pot identifica interese comune și pot maximiza rezultatele obținute. Made in Social oferă o rampă de lansare și dezvoltare a afacerilor sociale, venind în întâmpinarea obiectivelor de business și nevoilor de vizibilitate și prestigiu ale companiilor. Cele 20 de afaceri sociale au fost selectate în urma unei jurizări, fiind luate în considerare potențialul de dezvoltare și capacitatea de sustenabilitate pe termen lung.

Ce este Social2Business Breakfast?

Pe 8 decembrie te invităm la un mic dejun cu totul special.

La Social2Business Breakfast vei cunoaște cele 20 de afaceri sociale selectate în programul Made in Social și vei afla cum poate face compania ta achiziții sociale care contribuie la dezvoltarea business-ului și a comunității în același timp.

Evenimentul se adresează în special departamentelor/companiilor de achiziție, CSR, marketing și PR.

Agenda

  • 08:30 – 09:30 – Mic dejun și vizitarea showroom-ului Made in Social
  • 09:30 – 10:00 – Martin Neureiter, President of CSR International – Keynote speech: Integrating community impact into your business operations
  • 10:00 – 12:00 – Opportunity Matching: conectare cu afacerile sociale pentru a descoperi produse și servicii care pot crește rezultatele de business și impactul în comunitate

Cum poate participa un reprezentant din compania ta?

Completează formularul de mai jos cu datele persoanei pe care o consideri portrivită, iar noi vă vom contacta pentru detalii suplimentare.

Când ne vedem la Social2Business Breakfast?

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Impact Hub Bucharest