Sănătate Dulce

Produsele de la Sănătate Dulce sunt destinate companiilor care sunt în căutarea cadoului perfect pentru evenimentele firmei. Produse românești, locale, calitate premium (gust și ambalare) personalizate și realizate în armonie perfectă om – natură. Proiectul sprijină dezvoltarea economiei locale prin susținerea micilor producători locali.

Întreprinderea socială ajută micii producători de pe Valea Barcăului să își valorifice materia primă și să o transforme în produs premium, cu valoare adăugată. Acest lucru generează în unele cazuri venit de subzistență, în altele venit suplimentar, care pe termen lung împiedică emigrarea și contribuie la dezvoltare și educație locală. Incluziunea în muncă a persoanelor din categorii defavorizate și stimularea mândriei locale prin realizarea de produse specifice locului crește substanțial potențialul de revitalizare a zonei.

Sănătate Dulce oferă o gamă diversificată și inovativă de produse apicole cu un packaging premium (gamă gourme, delicatese, exclusivistă și terapeutică) și o serie de cadouri speciale, care cuprind produse românești gourme sau hand-made 100%. Produse unice pe piața românească, consultanță în alegerea celei mai bune variante de cadou, personalizare, livrare la timp și în condiții facile pentru client, ambalare specială, bonusuri de bon ton, satisfacția susținerii și participării la dezvoltarea reală a unei comunități locale din România.