Ce este Made in Social?

Credem în puterea unei afaceri sociale, în beneficiile aduse unei comunități. De aceea am creat un program special ce își propune să mărească veniturile unor astfel de business-uri prin încheierea unor contracte social-to-business (S2B). Un parteneriat strategic între afaceri sociale și companii cu impact economic și social.

Impact Hub Bucharest

Impact Hub susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012 și în Cluj- Napoca din 2016, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 70 de orașe de pe 5 continente.

ERSTE Foundation

În 2003, Fundaţia ERSTE a evoluat din “Erste Österreichische Spar-Casse”, prima Bancă de Economii din Austria. Fundaţia ERSTE este acţionarul principal al Grupului Erste şi investeşte o parte din dividendele sale în dezvoltarea societăţii civile din Europa Centrală şi de Sud-Est. Fundaţia ERSTE susţine participarea socială şi implicarea societăţii civile. Obiectivul Fundaţiei este să-i aducă pe oameni împreună şi să ofere informaţii despre istoria recentă a unei regiuni care a cunoscut schimbări dramatice începând cu 1989. Fiind o fundaţie activă, îşi dezvoltă propriile proiecte în cadrul a trei programe: Dezvoltare Socială, Cultură şi Europa. www.erstestiftung.org

Program realizat cu sprijinul

Parteneri Media

Pregătire și Training

Participanții beneficiază, de asemenea, de 4 zile intense, pline de sesiuni de lucru și workshop-uri susținute de profesioniști din vânzări, comunicare și branding prin care te ajutăm organizațiile sociale să înțeleagă mai bine nevoile companiilor, cum poate deveni produsul lor mai competitiv, cum să vândă mai bine.

Workshop-urile au fost asigurate de traineri specializați din domenii precum Vânzări, Storytelling, Pitching, Branding, Social Media.