FULG DE NEA – Întreprindere Socială înființată de Organizația Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual

Asociația oferă spălătorie de haine şi covoare și curăţenie la domiciliu, dedicată firmelor din Bucureşti–Ilfov. Organizația Fulg de nea vine în întâmpinarea nevoilor și exigențelor clienților, susţinând o cauză socială, copii/tinerii cu dizabilităţi prin investirea profitului.

Spălătoria Fulg de Nea ofera servicii de spălătorie articole textile/covoare şi curăţenie la domiciliu, menite să vină în întâmpinarea nevoilor și exigențelor clienților săi din regiunea București – Ilfov. Organizaţia Suedeză pentru Ajutor Umanitar Individual militează pentru incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi şi a vârstnicilor prin intervenţii adaptate nevoilor individuale.

Rezultate:

  • 11 noi locuri de muncă create și menținute
  • 11 persoane vulnerabile instruite şi certificate
  • timp de colectare maxim 8 h de la primirea comenzii
  • timp de livrare maxim 24 h pentru articole textile şi maxim 48 h pentru covoare/mochete
  • peste 10 servicii adiţionale de curăţenie

Servicii oferite:

  • spălare şi curăţare: covoare/mochete, articole textile şi tapiţerie.
  • călcare şi finisare
  • colectare şi livrare
  • curăţenie la domiciul/sediul firmelor.

Fondurile rezultate din serviciile spălătoriei “Fulg de nea”, susțin pe mai departe toate serviciile oferite de organizatie.

Clienţii sunt mulţumiţi pentru varietatea şi flexibilitatea serviciilor, respectarea timpul de execuţie stabilit, utilizarea aparaturii performante, folosirea soluţiilor şi a detergenţilor profesionali, non-alegenici, diversitatea promoţiilor şi implicarea lor în susţinererea copiilor/tinerilor cu dizabilităţi.

Ce spun partenerii despre organizație?

“Mulţumim pentru ceea ce aţi făcut pentru casa noastră ca să fie curată şi frumoasă !
Prezentarea produselor de curățenie a fost cochetă. Reparaţia pilotei a fost ca făcută de mama acasă, adică, cu suflet şi pricepere. Aşa, că, mulţumesc şi mulţumim întregului colectiv “Fulg de nea” şi, nu în ultimul rând, domnului conducător auto.”

C. E.

”Doresc să vă mulţumesc foarte mult pentru serviciile oferite şi să vă felicit pentru calitatea oferită, de la discuţia telefonică, şoferul care a ridicat şi livrat produsele şi nu în ultimul rând, starea în care au fost aduse covoarele, arătau ca noi:).
Mă bucur că mai există încă servicii în care putem avea încredere.
Vă voi recomanda cu dragă inimă.”

L. S.