Made in Roșia Montană

Made in Roșia Montană oferă companiilor din toată țara oportunitatea de a achiziționa cele mai bune produse confecționate din lână pentru clienții sau angajații lor, contribuind în același timp la creșterea calității vieții comunităților defavorizate din Roșia Montană. Fiecare item este creat cu multă pasiune, din
respect și dragoste pentru acest loc minunat din România și pentru oamenii lui.

Made in Roșia Montană este o poveste despre responsabilitate socială, despre sustenabilitate. Un brand care își propune să reînvie un loc îndelung frământat de neajunsuri, să redea importanța cuvenită minunatei lâni și a calităților ei naturale. Made in Roșia Montană transformă în sursă de venit bucuria de a tricota a aproximativ 50 de doamne din Comuna Roșia Montană. Totul a început cu o pereche de șosete, acum 3 ani. Acum aproximativ 50 de doamne din comună colaborează cu Made in Roșia Montană.

Articolele vestimentare Made in Roșia Montană sunt create manual, croșetate sau tricotate din lână moale Merinos, atent prelucrată. Portofoliul de produse include căciuli, gulere, șosete, șoșoni și multe alte produse de care se pot bucura atât adulții cât și copiii. Călduroase, confortabile, sănătoase și prietenoase cu mediul, produsele din lână pot fi personalizate după preferințele fiecăruia.

Ce spun partenerii despre organizație?

“Produse bune și Hey! o nouă companie și-a deschis porțile în Roșia Montană. Cu siguranță că protecția mediului înconjurător și business-ul nu se exclud. Cu oamenii potriviți, ambele sunt posibile. Felicitări echipei Made in Roșia Montană și sper să vă văd curând în Danemarca!”

Knud Josefsen

MD, PhD, Copenhagen

“Fiecare părticică din ciorăpeii de lână de la Roșia Montană e încarcată cu energia miilor de oameni care iubesc acest loc minunat. Nu mă pot dezlipi de ei oriunde aș călători, pentru că mă încălzesc la trup și la suflet. Am perechea mea de mai bine de un an. Am purtat-o în botine să le facă mai călduroase, drept botoșei în casă și iarna asta, la ski. Încă arată la fel de bine ca în prima zi. Ceea ce-i doresc și Roșiei Montane.”

Oana Mondoc

WWF România

Made in Roșia Montană este genul de proiect care te face să ai încredere în România viitorului. Un proiect de suflet, în care punem la comun îndeletniciri lăsate moștenire de generații întregi, împreuna cu noile abilități tehnologice și dăruim lucruri frumoase generațiilor ce vor veni. Lucruri care ne țin de cald, și trupește, și sufletește.

Valentin Radu

Founder & CEO, Omniconvert.com