Inotech

Inotech oferă companiilor soluții de comunicare bazate pe principii de economie circulară prin obiecte promoționale și personalizabile, respectiv mobilier inovator.

Toate produsele și serviciile dezvoltate de asociația Inotech sunt bazate pe principiile economiei circulare pentru a trece de la modelul ne-sustenabil de producție liniară la unul circular, în care produsele sunt proiectate de la început pentru a putea fi reciclate sau descompuse biologic.

Inotech măsoară impactul fiecărui produs prin determinarea amprentei de carbon, a cantității de materiale reciclate, apă și energie utilizată, corectitudinea față de angajați și siguranța materialelor.

Clienții Inotech sunt companiile care caută:

  • soluții de mobilier durabile, realizate din materiale reciclate și concepute pentru o durată de viață extinsă
  • dezvoltare de obiecte promoționale și personalizabile la brief-ul clientului, ca o alternativă la produsele de serie. 

De asemenea, oferim proiecte de CSR fără costuri adiționale, bazate pe recondiționare și donare de mobilier uzat.

Soluțiile noastre de mobilier sunt ,,proiectate să reziste cât vrea clientul” includ bean bags, perne, hamace, canapele pentru spații creative de indoor/outdoor din materiale sustenabile și reciclate precum lemn certificat, textile, burete reciclat, fibră de PET, bumbac, lână, cânepă etc.

În plus, proiectul de CSR pe mobilier uzat presupune recondiționare și vânzarea mobilierului uzat de la companii pentru a redirecționa mai mult de 30 % către alte cauze sociale.

Ce spun partenerii despre organizație?

Asociația Lemniko este încântată de colaborarea cu Asociația Inotech. Am fost plăcut surpinși de viteza de implementare și dedicație în soluționarea obstacolelor externe întâmpinate pe parcursul dezvoltării (timpul foarte scurt de execuție, probleme cu furnizorii, etc.). Recomandăm Asociația Inotech pentru orice proiect inovativ care presupune un grad de dificultate ridicat.

Chirea Marius

Președinte, Asociația Lemniko

Asociația Inotech este furnizorul nostru de pufi și saltele de 3 ani. În cadrul proiectului Roaba de Cultura aveam nevoie de o soluție de exterior care să reziste la utilizare în parc pe tot parcursul proiectului din mai până în septembrie. Am ales să continuăm colaborarea cu Asociația Inotech pe tot parcursul celor 3 ani pentru ca am fost multumiți de costurile scăzute atât pentru achiziție, cât și pentru întreținere, dar și pentru flexibilitatea și promtitudinea prin care s-a raspuns solicitărilor noastre.

Ștefan Crețu

Manager Roaba de Cultură, Asociaia Green Revolution