Clinica Aliat Suceava

Clinica Aliat Suceava oferă servicii specializate adresate companiilor, precum: intervenție rezidențială intensivă pentru persoanele consumatoare de alcool și alte substanțe sau servicii de evaluare și psihoterapie, dezvoltare personală, management al conflictelor în echipă pentru prevenirea unor comportamente de risc precum adicția de substanțe și sindromul burn out.

Clinica Aliat oferă tratament intens, de scurtă durată, persoanelor care doresc înțelegerea și schimbarea comportamentelor de risc pe care le au din cauza muncii și a altor probleme din viața de zi cu zi.

Rezidența, un element de noutate în România, este un tip de intervenție care se desfășoară pe o perioadă determinată și care constă într-un program terapeutic format din intervenții psihologice de grup și individuale, alături de programe de activare comportamentală care iau forma unor misiuni – trasee montane parcurse alături de un terapeut sportiv.

Eficiența programului rezidențial este dată de posibilitatea unor servicii integrate, concepute și adaptate astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor specifice ale clienților.

Societatea trăiește într-un timp alert, un prezent condus de nevoia de a accelera, de a face cât mai mult, cât mai repede, cât mai bine. Uneori, în poveste apare epuizarea care atrage cu sine alte probleme – depresie, anxietate, surmenaj fizic și psihic, adicții de substanțe.

Ce spun partenerii despre organizație?

“Simt că m-am regăsit, nu mă mai simt surmenat. E la fel ca atunci când munceam 10 ore, am aceeași satisfacție, dar cu liniște…”

Sergiu

32 ani, HR Dublin

“Mergând pe munte, am regăsit încrederea în mine, că pot face ceea ce îmi propun. Oamenii au nevoie să știe că există un astfel de loc, că pot veni aici și pot găsi ce au ei nevoie.”

Alexandru

26 ani, antreprenor