Brutăria CONCORDIA

Brutăria CONCORDIA livrează zilnic produsele sale de panificație și patiserie firmelor din București și Ploiești – de la corporații la firme de catering, berării, restaurante și grădinițe, atât pentru evenimente interne, cât şi prin abonamente oferite prin programe de CSR.

Toate fondurile rezultate din vânzarea produselor Brutăriei CONCORDIA susțin cursurile de brutar/patiser organizate de Școala de Meserii CONCORDIA, crescând șansele de integrare profesională a tinerilor proveniți din medii dezavantajate.

Anual, 40 de tineri din grupuri vulnerabile beneficiază de pregătire profesională în Brutăria CONCORDIA, ale cărei principii îmbină incluziunea socială, alimentaţia sănătoasă şi colaborarea cu parteneri deschişi către susţinerea cauzelor sociale.

Brutăria oferă o gamă variată de produse din ingrediente naturale – pâine cu maia, cu semințe și făină de secară, chifle și baghete, covrigi bavarezi, dar și produse de patiserie tradiționale austriece, precum biscuiții Smiley (Teegebaeck), gugloful, plunderul cu mac, tortul sau prăjitura Linzer.

Clienţii brutăriei apreciază calitatea produselor, gustul lor special – graţie reţetelor cu influenţă austriacă, promptitudinea livrării, flexibilitatea şi capacitatea ridicată de producţie comparativ cu majoritatea brutăriilor artizanale.

Ce spun partenerii despre organizație?

“Ne bucurăm că am avut ocazia să colaborăm cu organizația Concordia în cadrul evenimentului nostru tradițional Sărbătoarea Verii.
Concordia a asigurat partea de give-away pentru cei peste 500 de invitați din domeniul economic, politic și cultural. Tema evenimentului fiind fotbalul, am dăruit la sfârșitul evenimentului o turtă în dulce în formă de minge de fotbal.
În colaborarea cu Concordia am apreciat flexibilitatea, promptitudinea și nu în ultimul rând calitatea produselor.
Recomandăm colaborarea cu organizația Concordia, ca fiind un partener pe care te poți baza și având în spate o echipă cu inimă mare.”

Ciorgoveanu Diana

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană

“Suntem onoraţi să avem ca parteneri în afacerea noastră echipa CONCORDIA. Avem o mică afacere care depinde de un produs de panificaţie gustos, sănătos şi la un cost care să ne ajute în menţinerea preţului corect faţă de clientul final. După lungi căutări, teste şi colaborări, am găsit Brutăria CONCORDIA, care este exact ce am căutat: o echipă profesionistă, dedicată, promptă, receptivă şi nu în ultimul rând dispusă să încerce noi provocări pe care noi le primim de la clienţi, le prelucrăm şi le trimitem spre teste şi apoi degustări. Vă mulţumim!”

Lavinia Mainescu

Administrator, SC Siguro Concept SRL

“Am colaborat cu Brutăria Concordia prin prietenii comuni de la Fundația Vodafone România, care ne-au pus în contact și am mers la Ferma Concordia împreună cu un grup de antreprenori. Ulterior, l-am invitat pe responsabilul brutăriei la workshop-urile Ateliere de Antreprenoriat, iar Brutăria Concordia a devenit furnizorul de gustări la aceste cursuri.
Aș recomanda Brutăria Concordia în primul rând pentru că e vorba de un business social – poți cumpăra produse de patiserie de oriunde, dar să poți face un bine în același timp – asta e un lucru extraordinar.”

Andrei Neacșu

Project Manager @ Ateliere de Antreprenoriat, Fundația Romanian Business Leaders