Asociația Lemniko

Asociaţia Lemniko vine în ajutorul celor care vor să ofere un dar special angajaţilor și  colaboratorilor, un dar care să aducă bucurie în căminul familial şi, în acelaşi timp, să reprezinte şi să asigure imaginea companiei dincolo de interacțiunile obișnuite.

Asociaţia Lemniko produce jucării din lemn de tei, personalizate, cu un standard ridicat de calitate, dar care nu sunt simple obiecte. Valoarea lor constă în faptul că sunt vii, asemeni materiei prime din care sunt realizate: ele reactualizează copilării trecute şi le conturează pe cele de acum.

Lemniko este o structură de economie socială care oferă un trai decent angajaţilor din medii vulnerabile şi defavorizate și protejează mediul folosind materie primă din surse autorizate. Pentru fiecare 100 RON încasată, Lemniko asigură plantarea unui copac.

Piaţă jucăriilor din lemn este una de nişă, majoritatea oamenilor punând accent pe preţ şi nu pe calitatea produsului. Din acest motiv, producătorii români refuză să producă pentru România în favoarea ţărilor nordice, prin urmare, acest tip de produs este limitat pe piată românească.

Fiecare produs realizat de Lemniko este un obiect premium, realizat din material de calitate superioară, design atrăgător şi finisaje de excepţie, fie că este vorba despre jucăriile standard sau cele personalizate.

Ce spun partenerii despre organizație?

”Doresc pe această cale să menţionez aprecierea şi satisfacţia noastră în ceea ce priveşte colaborarea şi serviciile oferite de către Asociaţia Lemniko. Atât colaborarea în ceea ce priveşte primirea informaţiilor necesare cât şi calitatea produselor executate au fost la un nivel ridicat, astfel încât cu siguranţă vom mai apela şi în continuare la serviciile dumneavoastră.
În acelaşi timp dorim să ne exprimăm convingerea că veţi păstra şi în viitor această abordare pozitivă, cât şi calitatea produselor oferite.”

Marian Chiru

S.C. Andma Inter Speed S.R.L.