Asociația Centrul de Inovare, Marketing și Business CLIMB

Asociația Centrul de Inovare, Marketing și Business este o Structură de Economie Socială înființată cu scopul de a oferi servicii de ultimă generație pentru promovarea afacerilor sociale și tipice.

CLIMB gravitează curajos în afara limitelor stabilite de tendințele naționale pentru crearea unei identități solide, prin servicii de Branding și Design, Marketing, Relații Publice și Comunicare, Event Planning.
Agenția se deosebește de celelalte agenții publicitare de pe piață deoarece urmărește tendințele economiei sociale și le transformă în explicații utile transpuse în decizii curajoase de promovare, menite să inspire comunitatea.

Fiind o Structură de Economie Socială, scopul CLIMB este de a aduce un aport valoros comunității, prin exemple de bună practică, prin promovarea și sprijinirea afacerilor și misiunilor sociale, dar și prin ocrotirea persoanelor provenite din grupuri vulnerabile.
Într-o țară în curs de dezvoltare întâlnim provocări la tot pasul, ceea ce înseamnă că avem nevoie de modele responsabile pentru comunitatea noastră și în special de sprijin.

Produsele și serviciile pe care le oferim:

  • branding & design (logo, slogan, manual de identitate, cărți de vizită, design de ambalaj și produs, etc.)
  • marketing (dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing)
  • relații publice și comunicare (dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare)
  • planificarea și organizarea a evenimentelor de profil (lansare brand/produse/servicii, conferințe, workshopuri, etc)

Ce spun partenerii despre organizație?

„Un grup de oameni tineri, creativi și de încredere, gata să facă alegerile corecte în orice situație. Îți înțeleg inițiativele și transpun în acțiuni!”

Benjamin Silaghi

Asistent Proiect, Fundația Civitas pentru Societatea Civilă

„În ultimul an am participat la mai multe evenimente organizate de CLIMB și pot spune că au fost de-a dreptul memorabile! Organizare excepțională, gândită până în cele mai mici detalii. O echipă tânără, ambițioasă și dedicată. Din această cauză i-am ales pentru organizarea evenimentului de lansare a Asociației noastre, care a fost un real succes!”

Tibor Balogh

Manager, Asociația Textilia

„Am o pasiune pentru Climb! Pur și simplu nu pot refuza nicio idee de a lor, le iubesc pe toate… Mereu veți avea un loc asigurat la mine în… buget!”

Anca Marcu

Manager, Asociația Pentru Marketingul Produselor Locale AMPLU