Allberry

Prin intermediul Allberry firmele au alternative în a opta pentru o cauză cu care se identifică (dizabilități fizice și psihice, HIV, prevenire trafic de persoane) și să facă alegerea preferată de cadou inedit în următoarea perioadă, alegând dintr-o gamă largă de obiecte decorative și de sezon.

Organizația valorifică produse realizate de persoanele cu dizabilități prin vânzarea directă și organizând expoziții, însă Allberry este în principal o interfață între firmele mici și mijlocii și atelierele partenere pentru un prim contact, urmat apoi de colaborări ulterioare independente de ea. Allberry îndeplinește anumite functii ale unui departament de CSR și urmăresc educarea pieței.

Măsoară impactul prin feedback-ul primit de la partenerii lor, dar și prin activitățile zilnice pe care le derulează. Activitatea atelierelor a devenit din ce în ce mai consistentă și și-a demonstrat sustenabilitatea. În același timp, un impact important înregistrat este încrederea crescută a tinerilor cu dizabilități, datorită faptului că rodul muncii lor este competitiv și apreciat.

Allberry promovează, înainte de toate, munca persoanelor cu dizabilități, creează oportunități pentru aceștia, atât prin vânzare directă cât și prin colaborări cu parteneri, stabilirea de parteneriate. Pentru a facilita ambele aspecte, asociația a organizat o expozitie în care a unit într-un cadru inedit și interactiv, ateliere sociale, unități protejate, parteneri și susținători.

Sunt un furnizor care poate oferi o paletă diversificată de produse pentru sezonul de toamnă-iarnă, pot crea alături de clienți ceva cu totul special, pornind de la resursele existente, adică atelierele de tâmplărie, croitorie și de lumânări.
Promovează în mod constant 5 ateliere sociale (București, Târgu Mureș și Târgu Neamț) și o grădiniță din București care are ca scop susținerea integrării copiilor cu nevoi speciale printre copii tipici.

Ce spun partenerii despre organizație?

“Mă bucur în fiecare zi de produsele Allberry aflate pe biroul meu. La sfârșit de an, nu îmi pot imagina Crăciunul fără obiectele lucrate manual, felicitările și lumânările promovate de ei. Un minunat concept pentru o cauză măreață. De abia aștept apariția următorului catalog.”

Cristina Ujeniuc

Owner, Boutique Travel

“Se spune că modul în care dăruim este mai important decât ceea ce dăruim. De când am cunoscut Allberry, am înțeles că și mai important este de unde dăruim. Știm cu toții cât de agitați devenim atunci când se apropie sărbătorile și trebuie să cumpărăm cadouri, nimic nu ne place și nimic parcă nu se potrivește. Dacă vreți să scăpați de aceste griji și să oferiți ceva cu adevărat deosebit, ceva unic, creat special pentru voi, care să vă facă memorabil în viața colaboratorilor și partenerilor voștri, atunci cu siguranță Allberry este soluția potrivită: dăruiți bidirecțional, către cel care primește și către cel care creează pentru voi, iar asta este minunat. Mulțumesc Allberry pentru toate lucrurile frumoase și bune pe care le faci pentru noi!”

Teodora Ionascu

Avocat, Cabinet de avocatură Bogdan Urs

“Pasiunea pentru lucruri frumoase, realizate cu migală și atenție la detalii și resposabilitatea față de semenii noștri mai puțin favorizați de soartă se împletesc perfect la Allbery. Fiecare produs are personalitatea sa și adesea te îndrăgostești de ele la prima vedere. În plus, utilitatea lor este de netăgăduit. Ca parte a echipei Allberry, Maria m-a impresionat cu optimismul ei și cu credința că, punând laolaltă un pic de voință și implicare, poți muta munții și poți pune și tu umărul la construirea unor povești frumoase.”

Anda Dobre

Co-owner, Web Ventures